ЈБТ – Гас

ЈБТ ГАС е успешна фирма која се бави со проектирање, продажба, изведба, одржување и сервисирање на систем

Како можеме да Ви помогнеме?

греење

креативни решенија

Проектирање, продажба, изведба, одржување и сервис на сите видови на централно греење.

климатизација

Климатизација И вентилација

Решенија за ладење, греење и вентилација од највисоки светски брендови.

 

инсталација

Поволно и економично

Водоводни и одводни , гасни , електрични, топловодни инсталации сите видови

обновливи извори

Поволно и еколошки

Соларни системи за санитарна топла вода и електрична енергија.

 

Јбт – гас

Години искуство во работа

Успешно завршени проекти

Задоволни клиенти

Најдоброто решение за Вашиот дом

СЕ НА ЕДНО МЕСТО !

Во своето работење нудиме квалитетни решенија применувајќи ги највисоките стандарди и иновации за создавање на енергетски ефикасни и технички прилагодливи решенија, одговараме квалитетно и навремено на сите потреби кои пред нас ги поставуваат нашите клиенти. Соработуваме со повеќе светски брендови од нашата бранша познати по високиот квалитет на производи. Ние го комбинираме тој квалитет и нашето знаење за потребите на нашите клиенти на начин на кој создаваме:
Високо квалитетни енергетско ефикасни системи со цена прилагодена спрема нашите клиенти

Зошто да не изберете нас?

R

Долгогодишно искуство во работата

R

Проверен квалитет

R

Повеќе од 600 успешно изведени проекти

R

Повеќе од 600 задоволни клиенти

R

Греење

R

Климатизација и вентилација

R

Инсталации

R

Обновливи извори

Контактирајте не

Побарајте повеќе инфомации!

5 + 1 =