За Нас

За ЈБТ – ГАС…

ЈБТ – ГАС е основан во 2003 година.

ЈБТ ГАС е успешна фирма која се бави со проектирање, продажба, изведба, одржување и сервисирање на системи за:
-Греење
-Климатизација и вентилација
-Инсталации
-Обновливи извори

 

 

 

 

 

 

Се на едно место!

Затоа што ние имаме решение!!!

Во своето работење нудиме квалитетни решенија применувајќи ги највисоките стандарди и иновации за создавање на енергетски ефикасни и технички прилагодливи решенија, одговараме квалитетно и навремено на сите потреби кои пред нас ги поставуваат нашите клиенти. Соработуваме со повеќе светски брендови од нашата бранша познати по високиот квалитет на производи. Ние го комбинираме тој квалитет и нашето знаење за потребите на нашите клиенти на начин на кој создаваме:
Високо квалитетни енергетско ефикасни системи со цена прилагодена спрема нашите клиенти.

Затоа што ние имаме решение!!!

Контактирајте не

Побарајте повеќе инфомации!

14 + 6 =