Контакт
Како можеме да Ви помогнеме?
Во своето работење нудиме квалитетни решенија применувајќи ги највисоките стандарди и иновации за создавање на енергетски ефикасни и технички прилагодливи решенија, одговараме квалитетно и навремено на сите потреби кои пред нас ги поставуваат нашите клиенти. За сите Ваши потреби слободно контактирајте не на:

14 + 12 =

ЈБТ-ГАС Ленинова бб Струмица , Македонија 389 34 550980 jbt_gas@yahoo.com

JBT - GAS

JBT – GAS