Производи

Како можеме да Ви помогнеме?

ЈБТ ГАС е успешна фирма која се бави со проектирање, продажба, изведба, одржување и сервисирање на системи за:

Греење

На гас

На дрва

На пелет

На нафта

На струја

Радијаторско 

подно

конверторско

Климатизација и вентилација HVAC

Решенија за ладење, греење и вентилација од највисоки светски брендови

На струја

Радијаторско 

подно

конверторско

Овновливи извори

Соларни системи за санитарна топла вода и електрична енергија

На струја

Радијаторско 

подно

конверторско

Инсталации

водоводни и одводни

Гасни

Електрични

Топловодни

Контактирајте не

Побарајте повеќе инфомации!

5 + 8 =